Voordelen:

Altijd mooie media voor jouw socials, website of blog.

Binnen een paar uur heb jij genoeg content om een langere tijd mee vooruit te kunnen.

Professionaliteit met een juiste look & feel van jouw onderneming.

CONTENT SHOOT

Heb je behoefte aan unieke en hoogwaardige beelden voor jouw bedrijf? Weet je niet wat je moet posten en wil je een handige beeldbank waar je foto’s uit kunt halen voor al je platformen? Dan is een content shoot precies wat je nodig hebt! Wij komen naar jou toe en leggen smakelijke beelden vast van jouw bedrijf, merk of restaurant. Of je nu een losse shoot wilt of liever kiest voor een abonnement, jouw beeldbank zal altijd up-to-date zijn.

Content shoot los

Losse shoot, zonder abonnement

content shoot abonnement

Éen keer per maand komen wij langs voor een shoot

Mogelijkheid tot het bijkopen van foto’s per shoot.
Behoefte aan meer foto’s dan onze standaard pakketten bieden? Geen probleem! Neem contact met ons op voor een content shoot op maat

** Alle prijzen zijn exclusief btw en €0,21 per gereden kilometer buiten een straal van 10 km vanaf Wijchen

SIDES

Reels / TikTok (Video)

Reels zijn, net zoals op TikTok, korte full-screen video’s (15-90 seconden) waarin je op creatieve wijze met video, foto en geluid je merkverhaal kunt vertellen en je doelgroep kunt triggeren. Mensen gebruiken en bekijken Reels om deel te nemen aan trends, samen te werken met de community en zich te laten inspireren.

Prijzen op aanvraag

Professionele videografie

Samen met RS Designs komen wij langs om een professionele video naar wens op te nemen. Deze video is incl. videomontage en passende muziekondersteuning. Perfect voor jouw website en social media kanalen.
Prijzen op aanvraag

Website tekst (re)writing

Sterke webteksten voor jouw klant. Wij (her)schrijven jouw webpagina(‘s) om jouw doelgroep aan te spreken. Geheel in de tone of voice welke past bij jouw bedrijf.
Prijzen op aanvraag
Clients Clients Clients Clients