De voordelen van Content Creatie:

Altijd mooie media voor jouw socials, website of blog.

Binnen een paar uur heb jij genoeg content om een langere tijd mee vooruit te kunnen.

Professionaliteit met een juiste look & feel van jouw onderneming.

CONTENT SHOOT

Heb jij originele en kwalitatieve beelden nodig van jouw bedrijf? Wil jij een beeldbank waar je gemakkelijk foto’s uit kan kiezen om te gebruiken op jouw platformen?  Dan komen wij graag langs voor een content shoot.

Wij maken professionele foto’s van o.a. gerechten, dranken, de sfeer van het restaurant, de bar, keuken, behind the scenes, in actie en het personeel. De foto’s ontvang je via een online galerij, zodat jij naar wens zelf jouw content uit kan kiezen. Deze gekozen beelden worden door ons nabewerkt zodat jij ze direct kunt gebruiken.

* liever meer foto’s? Neem contact op voor een content shoot op maat.

Appetizer

Main

Dessert

EXTRA'S

Reels / TikTok (Video)

Reels zijn, net zoals op TikTok, korte full-screen video’s (15-90 seconden) waarin je op creatieve wijze met video, foto en geluid je merkverhaal kunt vertellen en je doelgroep kunt triggeren. Mensen gebruiken en bekijken Reels om deel te nemen aan trends, samen te werken met de community en zich te laten inspireren.

Prijzen op aanvraag

Professionele videografie

Samen met RS Designs komen wij langs om een professionele video naar wens op te nemen. Deze video is incl. videomontage en passende muziekondersteuning. Perfect voor jouw website en social media kanalen.
Prijzen op aanvraag

Website tekst (re)writing

Sterke webteksten voor jouw klant. Wij (her)schrijven jouw webpagina(‘s) om jouw doelgroep aan te spreken. Geheel in de tone of voice welke past bij jouw bedrijf.
Prijzen op aanvraag
Clients Clients Clients Clients